Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na szpinaku z pomidorkami i porem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 1/2 opakowanie
pomidorki cherry 4 szk
pstrag filet 1 szt
oliwki zielone 4 szt
por (białe części) 1 szt
sól do smaku
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na szpinaku z pomidorkami i porem

Danie przyrządzamy na parze .W pojemniku od parowaru układamy warstwę szpinaku na to kładziemy filet z pstrąga na niego pora pokrojonego,pomidorki .solimy kropimy oliwa i cytryną .Włączamy parowar na 15 min . Po ugotowaniu wykładamy całosć na talerz ozdabiamy oliwkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

amorzenek 21.05.2011 07:04
pyszne
Dorota76 20.05.2011 10:31
rewelacja
aguus 20.05.2011 08:16
super!
Gabriela7 20.05.2011 07:56
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak