Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na szpinaku z pomidorkami , porem i groszkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży
pstrag filet 1 szt
groszek mrożony 2 łyżki
oliwki zielone 5 szt
por (białe części) 1 szt
sól do smaku
cytryna
pomidorki cherry 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na szpinaku z pomidorkami , porem i groszkiem

Danie przyrządzamy na parze .W pojemniku od parowaru układamy warstwę szpinaku na to kłądziemy filet z pstrąga na niego pora pokrojonego,pomidorki i do okoła groszek .solimy kropimy oliwa i cytryną .Włączamy parowar na 15 min . Po ugotowaniu wykłądamy całosć na talerz ozdabiamy oliwkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 28.06.2012 18:40
ciekawy przepis
treonina 11.10.2011 14:09
nie lubię szpinaku ale za to uwielbiam pstrągi :-) ciekawe jak takie danie smakuje
Gabriela7 20.05.2011 07:55
dobre
Joanna83 20.05.2011 07:47
Zdrowe i ślicznie wyglądające danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak