Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretki niebieskie 2
bydyń 1
mleko 3-4 litra
galaretka truskawkowa
bita śmietana
POSYPKA

Przepis i sposób przygotowania na: Deser

Niebieskie galaretki rozpuścic, wlać do pucharków, pozostawić do zastygnięcia. Rozpuścić galaretkę truskawkową, zastygniętą pokroić w kostki. Ugotować budyń z dodatkiem, cukru, pozostawić do przestudzenia.
Na niebieskie galaretki wyłożyć budyń, na to kostki galaretki truskawkowej i udekorowac bitą śmietana i posypką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 20.05.2011 00:31
Apetyczna.
MAŁGORZATA108 19.05.2011 23:06
Bardzo apetycznie wygląda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak