Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka gęsia

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka gęsia 1 szt
masło 2 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
Goździki całe Prymat 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka gęsia

Z wątróbki gęsiej usuwamy żółć i moczymy ją w osolone wodzie przez 6 godzin.W rondelku stapiamy tłuszcz wrzucamy wątróbkę sól pieprz liść laurowy i gozdzik.Dusimy na małym ogniu przez 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 16.11.2011 15:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak