Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka z cieciorką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 sztuki
cebula 1 sztuka
marchew 2 sztuki
cieciorka z puszki 100 gram
fasola biała z puszki 100 gram
fasola czerwona z puszki 100 gram
ziemniaki 200 gram
seler naciowy 2 łodygi
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z cieciorką

Do pokrojonego w kostkę mięsa dodać olej i cebulę i podsmażyć. Marchew pokroić w plastry, ziemniaki w kostkę, a seler na kawałki, dodać do mięsa. Wszystko podlać wodą, doprawić do smaku i dołożyć cieciorkę i fasole. Wszystko dusić ok. 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.10.2012 08:47
pomysłowe
mic 30.07.2012 20:24
skonsumowalbym duzą porcyjkę
Grazyna0211 19.06.2012 17:09
smaczne danie
[email protected] 29.05.2012 17:19
Fajny smak
[email protected] 29.05.2012 17:17
Fajny smak
Iwona51
Iwona51 26.12.2011 00:09
pycha
Marzena34 01.10.2011 16:01
cieciorka troche zapomniana,ale super ze przypomniałas
anemon 14.09.2011 07:38
Dla mnie to nowa propozycja, brzmi smacznie.
Patrycja33 05.08.2011 13:37
hmm ciekawy przepis
ela16 21.05.2011 11:27
musi być dobre
piotereq 21.05.2011 11:06
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak