Składniki:
cielęcina bez kości | 30 dkg |
masło lub margaryna | 20 gram |
cebula | 2 szt |
boczek wędzony | 10 dkg |
jajko | 1 szt |
tymianek | |
natka pietruszki | |
koniak | 1 łyżka |
mleko | 2 łyżki |
sól | |
bułka | 50 gram |
cielęcina bez kości | 30 dkg |
masło lub margaryna | 20 gram |
cebula | 2 szt |
boczek wędzony | 10 dkg |
jajko | 1 szt |
tymianek | |
natka pietruszki | |
koniak | 1 łyżka |
mleko | 2 łyżki |
sól | |
bułka | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: