Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i soi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

soja 25 dag
makrela wędzona 550 dag
masło 3 łyzki
szczypiorek usiekany 1 pęczek
papryka mielona 1 łyżeczka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i soi

Soję zalać wodą, pozostawić przez noc, a następnego dnia ugotować, odsączyć i razem z obraną ze skóry i ości rybą zemleć w maszynce do mięsa. Wymieszać z masłem i posiekanym szczypiorkiem, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 26.06.2012 07:06
takiej jeszcze nie robiłam, super
ziutula
ziutula 01.08.2011 14:46
zjem ale bez soi....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak