Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z porów i kiełbasy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 1/3 szkl
pory 4 szt
kiełbasa 75 dkg
fasolka szaragowa 1 puszka
sól do smaku
ketchup 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z porów i kiełbasy

Pory myjemy i kroimy w plastry do zielonej części,kielbaske kroimy w cienkie półplasterki,fasolę osączamy.W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy pory,dusimy namałm ogniu,aż będą miękkie,potem dodajemy kiełbasę,mieszamy, a nakoniec dodajemy fasolkę i ketchup.Doprawiamy do smaku.
Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 11.05.2013 15:56
raczej nie robiłam
sunnymood 18.06.2012 19:12
rewelka ;)
traktorek 27.11.2011 21:16
interesujący
Ewelina38 22.11.2011 13:20
świetny pomysł :)
Kuchareczekjeden 10.11.2011 11:46
fajny
Robert10 25.10.2011 16:49
ciekawa propozycja
Wafelek2601 17.10.2011 10:09
ciekawe
Motorek 20.09.2011 09:58
pycha
Ibag24 07.09.2011 11:27
ciekawie
Tika4444 02.09.2011 07:54
fajny i orginalny pomysł
kate.500 23.08.2011 11:11
smacznosc
Teresa19 10.08.2011 15:17
ciekawy bigosik
Ania67 18.07.2011 11:08
musi być pyszny
ronald88 29.06.2011 08:17
super
kuklik 23.06.2011 14:55
super pomysł
annagebalska 21.06.2011 10:30
mniam
kanu83 10.06.2011 22:58
fajny pomysł
Justyna Jussstiii 01.06.2011 07:53
pycha
Margo1 25.05.2011 09:21
bigos każdy mile widziany
Margo1 25.05.2011 09:21
bigos każdy mile widziany
Elżbieta17 20.05.2011 12:10
Oryginalny przepis:)
ela16 19.05.2011 15:39
fajne
1j1o1l1a1 18.05.2011 21:20
zaciekawił mnie ten przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak