Składniki:
schab bez kości | 4 plasterki |
pieczarki | 4 małe sztuki |
cebula | 1/2 sztuki |
musztarda | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | 1 sztuka |
płatki kukurydziane | wg uznania |
olej do smażenia | |
papryka czerwona | 1 (w płatkach) |
schab bez kości | 4 plasterki |
pieczarki | 4 małe sztuki |
cebula | 1/2 sztuki |
musztarda | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | 1 sztuka |
płatki kukurydziane | wg uznania |
olej do smażenia | |
papryka czerwona | 1 (w płatkach) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: