Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów ziemniaczano-miętowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
cebula biała 1 mała
mięta liście posiekane 2 łyżki
ser biały 100 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów ziemniaczano-miętowy

ziemniaki ugotować i podusić razem z serem, cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na patelni i dodać do ziemniaków oraz posiekane listki mięty i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 20.12.2011 10:13
ja robię bez mitęy
justyna54 13.06.2011 21:04
robiłam - polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak