Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot rabarbarowo- jabłkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 30 dkg
jabłka 4 szt
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot rabarbarowo- jabłkowy

Łodygi rabarbaru umyłam i pokroiłam, jabłka obrałam, też pokroiłam na kawałki, dodałam cukier i wodę (1,5 litra) i gotowałam 5 minut od zagotowania. Wystudziłam i podałam na stół .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 23.04.2013 00:39
czekam na rabarbar z utęsknieniem ... dodaję troszkę miodu.. pycha!
Wacław 12.03.2013 14:48
Henryka ma racje,pyszny ,schłodzony !
Henryka2 17.05.2011 14:43
Mocno schłódzony! Pycha!
Małgorzata113 17.05.2011 11:57
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak