Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z maślaczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maślaki
jajko
sól
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z maślaczkami

Maślaki myjemy i obieramy, kroimy na paseczki. Następnie cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju na patelni. Jak cebula zacznie się robić miękka, to dodajemy do niej maślaki i smażymy ok. 5 min. Następnie dodajemy jajka, sól i pieprz. Smażymy całość aż jajecznica będzie miała odpowiednią konsystencję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak