Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg pod pierzynką z szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet 1 szt
szpinak świeży 1 opakowanie
masło 250 g
sól do smaku
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg pod pierzynką z szpinaku

Filet z pstrąga solimy i tak jak szpinak gotujemy na parze . ugotowany szpinak siekamy i solimy.na pstrągu układamy szpinak polewamy roztopionym masełkiem i kropimy cytryną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 11.10.2011 14:10
hmmm ciekawe.... jakoś ten szpinak nie przemawia do mnie...
Margo1 17.05.2011 09:05
świetny pomysł
Gabriela7 17.05.2011 07:56
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak