Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pekinka z fetą

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska
pomidory 3
swiezego koperku duży pęczek
oliwa
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pekinka z fetą

Kapustę pekińską poszatkować i przełożyć do szklanej misy. Dodać pomidory pokrojone w kostkę, obrane ogórki pokrojone w słupki, pokruszoną fetę oraz posiekany koperek. Całość posypać mielonym białym pieprzem, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 08.09.2011 22:35
jak kolorowo :) wspaniale
aguus 29.05.2011 11:30
Super dodatek do obiadu:)
Nina7 24.05.2011 10:00
baaardzo smacznie wygląda:)
MAR3STA 20.05.2011 21:09
wiosenne i pyszne;)
agnieszka137 17.05.2011 10:44
super, muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak