Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dietetyczny indyk

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 kg
por 1 szt
pietruszka korzeń 1 szt
marchew 2 szt
pęczek koperku
sól
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: dietetyczny indyk

pierś z indyka kroimy na nieduże sznycelki,solimy i skrapiamy oliwą.Na małych oczkach tarki ucieramy pietruszkę ,na większych marchewkę.Pora i koperek kroimy na drobno.Warzywa mieszamy z mięsem,wkładamy na co najmniej godzinę do lodówki.Potem mięso z warzywami pieczemy w torebce do pieczenia w piekarniku w temperaturze około 200 stopni około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 27.01.2012 13:28
pysznie
Motorek 12.12.2011 13:26
smaczny
Dorota59 03.10.2011 17:49
pyszniutki
bami 24.08.2011 23:19
Brzmi bardzo sympatycznie :)
Patrycja33 24.08.2011 11:37
bardzo zdrowe
ben-ka 09.08.2011 14:20
coś dla mnie,bardzo lubię drób:)
mirosława4 03.08.2011 15:19
super pomysł a mięsko zapewne smaczne
teresa18 05.07.2011 21:08
świetny pomysł
gacopierz23 27.06.2011 14:58
extra
Ewelina38 24.06.2011 20:12
pyszne
Krystyna32 22.06.2011 08:15
super
mirosława4 12.06.2011 15:47
smaczne mięsko
Ania67 09.06.2011 11:54
pycha
Grażyna13 02.06.2011 19:03
smaczne i zdrowe !
Grazyna0211 01.06.2011 18:27
pyszne danie z małą zawartością tłuszczu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak