Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grzybowa w chlebku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 10 dag
pietruszka 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
por 1 sztuka
seler 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
borowiki 10 dag
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
Ziele angielskie całe Prymat 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa w chlebku

Z mrożonych borowików i warzyw pokrojonych w cienkie paseczki gotujemy bulion.Doprawiamy solą,pieprzem i przyprawą.Do zupy dodajemy liście laurowe,ziele angielskie.Mięso mielone łączymy z jajkiem,czosnkiem,majerankiem i tez doprawiamy pieprzem i sol a.Formujemy pulpeciki i wrzucamy je do zupy pod koniec gotowania.Podajemy w okrągłych chlebkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karmel 17.01.2012 12:30
fajne
jeta72 07.12.2011 14:59
fajne
Renataj 24.09.2011 01:19
Aż ślinka cieknie
Natalia40 27.07.2011 21:21
super
Justyna Jussstiii 07.07.2011 00:29
pycha
ronald88 13.06.2011 08:13
super
Tika4444 30.05.2011 12:07
ciekawy pomysł
Motorek 28.05.2011 09:52
super
Seba 23.05.2011 22:08
fajny przepis
halina17 16.05.2011 10:41
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak