Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane kaparami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 szt
majonez 3 łyżki
szczypiorek usiekany 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
kapary 2 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane kaparami

Jaja ugotować na twardo,przeciąć wzdłuż w skorupkach.Wydrążyć żółtka,zmieszać z majonezem,kaparami oraz szczypiorkiem i wyrobić na gładką masę.Doprawić do smaku.Skorupki z białka wypełnić przygotowaną masą,udekorować kaparami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 16.05.2011 09:09
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak