Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna z szpinakiem fasola i sandaczem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sandacz filet
fasola czerwona z puszki 1/2 szt
kukurydza w puszce 1/2 szt
szpinak świeży
pomidor 2 szt
natka pietruszki
sos ziołowy

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna z szpinakiem fasola i sandaczem

Rybę gotujemy na parze ,solimy ,kropimy cytryna i kroimy na kawałki . Dodajemy ją do szpinaku . Następnie dodajemy odcedzoną kukurydzę i fasolę oraz pokrojonego pomidora .Na koniec posypujemy natką i polewamy sosem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 28.06.2011 15:38
o mniam, jaka apetyczna
amorzenek 16.05.2011 07:53
apetyczne
Gabriela7 16.05.2011 07:43
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak