Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
mięso mielone 30 dkg
ser żółty 10 dkg
szczypiorek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki według Agi

Pieczarki obieramy,ogony odcinamy,drobno kroimy i podsmażamy.Mięso podsmażamy,dodajemy ogonki i posiekany szczypiorek,doprawiamy do smaku.Pieczarki napełniamy farszem,wstawiamy do piekarnika i pieczemy około 20 minut.Pod koniec na każdej pieczarce układamy kawałek żółtego sera i trzymamy w cieple jeszcze moment.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 09.02.2012 08:39
bardzo fajne
Ania67 16.09.2011 09:08
super
Kuchareczekjeden 02.09.2011 09:29
apetyczne
Justyna Jussstiii 23.05.2011 08:13
super
ronald88 22.05.2011 09:04
super
joanna77 16.05.2011 09:02
fajniutko wyglądają
1j1o1l1a1 15.05.2011 21:45
smakowite :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak