Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki kiełbasiane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwki zielone 10 dag
kabanos 10 dag
salami 10 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki kiełbasiane

Kabanosy kroimy w 2 cm kawałki.Salami kroimy w cienkie plasterki.Nabijamy składniki na wykałaczki w odpowiedniej kolejności: kabanos,oliwka i złożony na pół plaster salami.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 11.06.2011 14:38
extra
Iwona45 19.05.2011 08:59
szybko i fajnie;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak