Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus pomarańczowo-mandarynkowy Justyśki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomarańcze 50 dag
mandarynki 10 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżki
cukier 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Mus pomarańczowo-mandarynkowy Justyśki

Pomarańcze i mandarynki obrać i sparzyć. Następnie wycisnąć z nich sok, posłodzić i przetrzeć przez sito. W międzyczasie rozpuścić żelatynę i zmiksować ją z pomarańczami. Gotowy mus przełożyć do salaterek i dowolnie udekorować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 25.06.2012 09:15
extra
JaPaqc 29.05.2012 21:53
orzeżwiający smak
Wacław 07.12.2011 15:49
pyszny !
eli82 26.09.2011 15:32
rewelacja
joanna77 07.07.2011 12:53
mniam
ronald88 04.07.2011 16:59
super
Kopiko1983 27.06.2011 13:59
Smaczny!!!
Robert10 08.06.2011 10:29
prosty a smaczny
Kuchareczekjeden 16.05.2011 15:43
super
AgaS10 16.05.2011 13:55
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak