Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser plastry 12 szt
kiełki soi 15 dkg
masło 10 dkg
fasola czerwona 1 puszka
koncentat pomidorowy 1 łyż
kechup 1 łyż
chili
sól

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki serowe

fasolę odsączyć i zmiksować z masłem i pozostałymi składnikami na jednolitą masę wymieszać z kiełkami. Smarować plastry i zawijać w ruloniki sipąc wykałaczką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 09.01.2012 07:42
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak