Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz z masełkiem ziołowym na szpianku

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sandacz filet
szpinak świeży 1/4 opakowania
masło 250 g
natka pietruszki
koperek
sól do smaku
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz z masełkiem ziołowym na szpianku

Filet gotujemy na parze ,solimy . Układamy na szpinaku .Masło roztapiamy z posiekaną drobno zieleniną .Polewamy sandacza ,wszystko kropimy cytryna

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 10.08.2011 18:54
nigdy nie jadlam sandacza
Agnieszka_B 15.05.2011 10:44
coś w sam raz dla mnie:)
halinka1011 15.05.2011 09:24
świetny przepis
Gabriela7 15.05.2011 09:01
wspaniałe
amorzenek 15.05.2011 08:56
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak