Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mrożony groszek i fasolka szparagowa.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek
fasolka szparagowa

Przepis i sposób przygotowania na: Mrożony groszek i fasolka szparagowa.

Groszek wyłuskac,a fasolkę pozbawic końcówek.Warzywa wrzucic do wrzącej wody,obgotowac 2-4 minuty,przelac zimną wodą i osączyc. Włożyc do torebek foliowych,zamknąc je i umieścic w zamrażarce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 09.10.2011 09:14
fajny pomysł
Dorota59 29.07.2011 14:26
na zimę jak znalazł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak