Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto awaryjne.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka pszenna 6 łyżek
cukier 6 łyżek
jaja 3 sztuki
palma 3/4 kostki
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
owoce 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto awaryjne.

Margarynę stopic i ostudzic.Dodac cukier,jaja,mąkę,proszek do pieczenia.Dokładnie wymieszac.Dodac owoce.Wylac na wąską blachę ,posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką.Upiec.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 02.10.2011 14:12
doskonały pomysł
ziutula
ziutula 16.08.2011 13:05
robię podobne...
owca441 24.06.2011 20:08
super , dobre to awaryjne
Ania67 18.06.2011 09:42
Hehe- świetne ciacho ze świetną nazwą:)
Krystyna32 22.05.2011 11:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak