Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 kg
kapusta włoska 1 kg
cebula 1,2 kg
ocet 1 szkl
cukier 15 dkg
ziele angielskie
Zalewa: 2 l
woda 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwonej kapusty

kapustę zszatkować i nasolić pozostawić na 24 godz. pod tym czasie lekko odcisnąc wrzucić od gotujacej zalewy i przełożyć do słoików pastryzować 15-20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 31.05.2012 17:22
nigdy takiej na zime nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak