Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostra zupa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

golonki
papryka czerwona
pieczarki
włoszczyzna
śmietana 30%

Przepis i sposób przygotowania na: Ostra zupa

Do garnka z zimną wodą wrzuciłam pokrojone w koszteczkę: 30 dag wędzonej golonki, paprykę czerwoną, cebulę. Do tego 250 g pieczarek pokrojonych na ćwiartki, marchewkę w półplasterkach, zieloną pietruszkę, pora, selera, liść kapusty, paprykę słodką i chili. Po około godzinie dodałam 2 ziemniaki pokrojone w kostkę i gotowałam, aż były miękkie. Po tym czasie dodałam 2 ogórki kwaszone pokrojone w kostkę i zabieliłam śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak