Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywne leczo z boczniakami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 250 gram
cebula 1 szt
papryka 1 szt
ananas 2 plastry
przyprawy 1 szt
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywne leczo z boczniakami

Pokroić grzyby,cebulę i paprykę w cienkie plastry.Podsmażyć na rozgrzanym oleju warzywa.Dodać pokrojonego ananasa .Przyprawę Fix Knor rozmieszać w 150 ml.wody.Dodać do warzyw i dusić ok.10 minut.Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 02.03.2014 12:07
smaczne leczo
Ada-Gaba 28.08.2013 13:10
super przepis
kate.500 25.02.2013 08:13
pycha
Krystyna32 29.08.2012 19:38
super
misia53 13.07.2012 09:46
boczniaki są b smaczne więc i leczo będzie dobre
Grazyna0211 25.06.2012 18:30
fajny pomysł
Wafelek2601 18.02.2012 18:46
super
berys18 19.11.2011 14:42
fajny pomysł
IZABELA29 12.09.2011 08:26
nie próbowałam jeszcze tych grzybów
ben-ka 14.05.2011 21:35
Lubię boczniaki,sa w sprzedazy,widziałam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak