Składniki:
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 pęczek |
grzyby świeże | 40 dag |
rosół | 3/4 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 sztuka |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
cielęcina | 1/2 mielona |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 pęczek |
grzyby świeże | 40 dag |
rosół | 3/4 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 sztuka |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
cielęcina | 1/2 mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: