Składniki:
20 dag wątróbek drobiowych | |
2 cebule | |
1 łyżka masła | |
sól | |
pieprz mielony | |
majeranek | |
2 łyżki natki pietruszki pokrojonej | |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
jabłka | 0,5 szt. |
20 dag wątróbek drobiowych | |
2 cebule | |
1 łyżka masła | |
sól | |
pieprz mielony | |
majeranek | |
2 łyżki natki pietruszki pokrojonej | |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
jabłka | 0,5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: