Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka Rabarbarowa domowej roboty

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 40 dag
cukier 10 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka Rabarbarowa domowej roboty

Rabarbar oczyścić, pokroić i ugotować.
Ugotowany odcedzić.
Wodę z rabarbaru posłodzić i dodać do niej rozpuszczoną żelatynę.
Chwilę pogotować.
Sam rabarbar przełożyć do małych salaterek i zalać wywarem z żelatyną.
Galaretkę pozostawić do zastygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 09.04.2012 09:03
dobra
fictor123 29.03.2012 08:43
mniam
zuzanna_z 16.03.2012 12:04
ciekawe
IKrakowianka 16.12.2011 21:07
świetna
magical66 11.12.2011 12:34
coś wspaniałego
magical66 11.12.2011 12:34
coś wspaniałego
magical66 11.12.2011 12:33
coś wspaniałego
m1monika 06.11.2011 16:29
muszę taką zrobić
anja3107 17.08.2011 10:37
coś pysznego
Motorek 31.07.2011 11:23
pycha
Justyna Jussstiii 09.07.2011 20:00
super
Marzena34 27.06.2011 20:14
świetny pomysł
Dorota59 09.06.2011 09:04
nie robiłam, ale wypróbuję
AgaS10 02.06.2011 13:53
pyszny deserek:)
ziutula
ziutula 17.05.2011 09:37
pyszne słodkości...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak