Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby dowolny 3/4 kg.
cebula 2 szt.
koncentrat pomidorowy mały
keczup pikantny 4 łyżki
cukier 2 łyżki
ocet 4 łyżki
sól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
papryka marynowana 1 słoik
ogórki konserwowe 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po chińsku

filet z ryby umyć i osolić,obtaczać w bułce tartej i usmażyć z obu stron na złoty kolor,cebule obrać i pokroić wraz z ogórkami i papryką w drobną kosteczkę,pozostałe składniki zagotować,dodać pokrojone warzywa,pogotować jeszcze ok.5min.i zalać ryby gorącą zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak