Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 6
szczypiorek
koperek
śmietana 12% 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna mizeria

2 ogórki szklarniowe obieramy i kroimy w talarki, rzodkiewki myjemy i również kroimy w plasterki. Szczypiorek i koperek drobno siekamy. Do warzyw wlewamy śmietanę, doprawiamy pieprzem i solą i dokładnie mieszamy. Mizerie podajemy do obiadu, ale również możemy podać jako sałatkę do chleba na kolację.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 01.06.2011 09:03
ja robię znacznie skromniejsze mizerie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak