Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka z kukurydzą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 puszka
jabłka 2 sztuki
sok z cytryny 1 łyżka
miód 1 łyżka
olej 2 łyżki
cynamon 1/2 łyżeczki
sól do smaku
kapusta czerwona 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka z kukurydzą

Olej wymieszać z sokiem z cytryny, szczyptą soli, miodem i cynamonem. Kapustę drobno poszatkować, przelać na sicie wrzątkiem, zostawić, by odciekła. Dodać odcedzoną kukurydzę i posiekane jabłko. Wlać przygotowany sos i wymieszać. Zostawić sałatkę na 30 minut, by się ,,przegryzła\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 18.10.2013 19:47
fajny pomysł
mirosława4 26.09.2013 15:20
ciekawe połączenie składników
Dorota37 12.07.2013 14:31
Fajne połączenie smaków
Grazyna0211 02.05.2013 16:33
bardzo fajny pomysł
Dorota59 26.04.2013 12:57
warto wypróbować
IKrakowianka 11.04.2013 21:20
super połączenie
alaaa 04.03.2013 20:10
kolorowo i smacznie
Norgiusz 23.08.2012 09:06
musze sprobowac
owca441 26.05.2012 19:00
smaczna
teresa18 21.04.2012 19:03
pyszna
teresa18 21.04.2012 19:03
pyszna
gacopierz23 03.04.2012 21:10
ciekawe
Krystyna32 20.01.2012 13:21
super
Rogalik 01.10.2011 23:43
super
Wafelek2601 01.10.2011 08:57
mniam
Monika193
Monika193 21.09.2011 22:56
smaczna
Rybciia 21.09.2011 22:29
pycha
Mati13 10.07.2011 12:21
ciekawa:)
irenka 22.05.2011 19:08
fajny przepis,muszę spróbować
Natalia/tubisiek 19.05.2011 20:03
ja też nie a brzmi super :)
MAR3STA 14.05.2011 23:05
takiej jeszcze nie robiłam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak