Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA Z MASŁEM I BUŁKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg.
sól 1 łyżka
masło - -
Bułka tarta klasyczna Prymat - -

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA Z MASŁEM I BUŁKĄ

Fasolkę obrać z włókien. Ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić. Na maśle zarumienić tartą bułkę i wszystkim polać fasolkę. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 05.11.2012 12:53
bardzo lubię taką fasolkę
MAR3STA 10.06.2011 23:35
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak