Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
ziemniaki | 3 szt |
śmietana | 3/4 szklanki |
pieprz | |
bulion | 1 litr |
natka pietruszki | |
koperek | |
sos z cytryny | |
jajko ugotowane na twardo |
botwinka | 1 pęczek |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
ziemniaki | 3 szt |
śmietana | 3/4 szklanki |
pieprz | |
bulion | 1 litr |
natka pietruszki | |
koperek | |
sos z cytryny | |
jajko ugotowane na twardo |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: