Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana pierś kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
pieprz
bazylia
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana pierś kurczaka

pierś z kurczaka dzielimy na 4 częsci - lekko rozbijamy, a następnie przyprawiamy - solimy i pieprzymy, lekko posypujemy roztartą w dłoniach bazylią. Panierujemy w jajku i bułce tartej, smażymy na rumiany kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 02.04.2012 19:41
pycha
Mariusz17 13.12.2011 20:01
muszę też zrobić z bazylią
Mariusz10 03.07.2011 23:04
smaczna!
ben-ka 12.06.2011 10:15
no,tak najprostsze danie obiadowe,a jakie dobre:)
ben-ka 12.06.2011 10:15
no,tak najprostsze danie obiadowe,a jakie dobre:)
agnieszka137 14.05.2011 11:07
rumianiutka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak