Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinie w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinia 2 szt
pomidory 1/2 kg
cebula 3 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
sól do smaku
pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinie w panierce

Cukinie umyj, pokrój na 2 lub 3 centymetrowe plastry, posyp solą i pieprzem.Panieruj w jajkach roztrzepanycz z ziołami prowansalskimi i bułce tartej. Usmaż. Pomidory i cebulę pokrój na plastry. Razem z cukinią ułóż w rondlu, podlej wodą i duś 10 minut. Przypraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 08.02.2012 14:34
fajne
Lidia6 16.11.2011 14:32
pycha
aacaac 29.05.2011 09:08
super
kate.500 16.05.2011 09:33
to musi byc pysznosc... fajny przepis
Dorota59 14.05.2011 07:31
bardzo lubię
romanrafal
romanrafal 14.05.2011 06:39
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak