Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na fasolce szparagowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
fasolka szaragowa
sól
pieprz
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na fasolce szparagowej

Fasolkę szparagową marynowaną odsączyć od zalewy i podsmażyć na smalcu. Wbić dwa jajka, doprawić do smaku i cały czas mieszając poczekać aż jajka się zetną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak