Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szpinak mrożony 1 kostka
sól
pieprz
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na szpinaku

Kostkę szpinaku wrzucić na patelnię i podsmażyć do odmrożenia. Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do szpinaku. Wbić dwa jajka, doprawić do smaku i cały czas mieszając poczekać aż jajka się zetną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 19.05.2011 13:49
Super pomysł miałaś:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak