Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasikonik-pasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek konserwowy 0,5 szt
ryba wędzona 200 g
cebula 1 szt
sok z cytry 1 łyżeczka
majonez 2 łyżki
natka pietruszki do smaku
koperek do smaku
bazylia do smaku
rzeżucha do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasikonik-pasta

Mięso ryby oddzielić od skóry i ości, rozdrobnić, a następnie zmiksować z resztą składników. Przed podaniem schłodzić.Podawać z bagietką.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 27.05.2011 10:58
fajne właśnie trzeba wypróbować
Ewa111 14.05.2011 16:23
koniecznie muszę spróbować , fajna nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak