Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta toruńska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 250 g
rzodkiew biała 1 szt
jogurt naturalny 120 ml
orzeszki arachidowe 50 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta toruńska

Rzodkiew oczyścić i zetrzeć na tarce z dużymi otworami lub drobniutko posiekamy. Ser przetrzeć przez sito i wymieszać z jogurtem. Orzechy drobno posiekać (kilka możemy pozostawić do dekoracji) i wymieszać z masą serową i tartą rzodkwią, doprawić do smaku.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 21.06.2011 23:13
świetna pasta do chlebusia
Krystyna32 21.06.2011 08:22
super
szyba 13.05.2011 11:22
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak