Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana gruszka z żurawiną błotną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszki 1 szt
migdały w płatkach 3 łyżeczki
cukier puder 1 łyżka
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana gruszka z żurawiną błotną

Gruszkę kroimy na około 2 cm plastry i grillujemy z obu stron. 3 plastry układamy na talerzyku , jeden na drugim. Na brzegu każdej gruszki nakładamy po pół łyżeczki żurawiny i posypujemy płatkami migdałowymi. Całość posypujemy cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 07.05.2012 09:02
super wygląda
Margo1 07.05.2012 09:02
super wygląda
magdalena63 22.06.2011 19:15
bardzo ogrinalne
anoosia 25.05.2011 14:49
wygląda super!
SmacznaPyza 13.05.2011 11:59
ładnie podane a smaki w sam raz dla mnie :-)
halinka1011 13.05.2011 11:12
świetny przepis
suzana 13.05.2011 10:18
pięknie wygląda:) A czy używasz patelnię grillową? Jeśli tak, jakiej firmy polecasz?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak