Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB FASZEROWANY JAJKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1,5 kg.
majeranek - do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna - do smaku
czosnek 2 ząbki
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat - do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB FASZEROWANY JAJKAMI

Schab natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, pieprzem, majerankiem i odrobiną kucharka. Mięso naciąć, przyprawić w środku. Do środka włożyć ugotowane jajka. Najlepiej taką sztukę mięsa z jajkami w środku owinąć kuchenną nicią. Następnie upiec w rękawie. Czas pieczenia ok. 50 min. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak