Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka portowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki gotowane w mundurkach 3 szt
filety z dowolnej ryby 50 dag
ogórki konserwowe 2 szt
grzybki marynowane 2 łyżki
groszek zielony 2 łyżki
natka pietruszki 4 łyżki
majonez 4 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka portowa

Rybę ugotować na parze,lekko posolić.Rybę rozdrobnić, ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Posiekać jajka, ogórki i grzyby marynowane. Groszek odcedzić z zalewy. Wszystko dobrze wymieszać, doprawić majonezem i posypać posiekaną natką.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak