Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka „Luisiana”

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
oliwa 1 łyżka
wędlina drobiowa 200 g
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka marynowana 2 szt
ser gouda 150 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka „Luisiana”

Fasolę odsączamy z zalewy. Ser ścieramy na tarce o drobnych otworach. Wędlinę kroimy w kostkę. Papryki kroimy w cieniutkie paski. Wszystkie skład­niki łączymy ze sobą, przyprawiamy majerankiem, solą, pieprzem, polewamy oliwą, mieszamy i od­stawiamy na pół godziny do lodówki.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 31.07.2011 13:59
pycha
Ania67 07.07.2011 13:54
super dobrane składniki
RenataZ-et 02.06.2011 20:57
bardzo fajna ta sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak