Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do jajek z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoiczek
ogórki konserwowe 4 szt
cebula 1 szt
majonez tradycyjny 4 łyżki
śmietana 2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do jajek z pieczarkami

Pieczarki i ogórki kroimy w drobna kostkę, cebule siekamy. Dodajemy majonez, śmietanę, pieprz i sól do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 27.09.2013 09:11
świetny dodatek do jajek ugotowanych na twardo
Łukasz15 19.07.2013 09:44
Smaczny sosik, jajeczka z nim będą pyszne.
Jodaj 17.06.2012 19:27
uwielbiam :p
smakoszek 27.09.2011 08:37
pyszny
gusia1000 24.09.2011 18:28
Smaczny sos.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak