salatka z serem feta i bekonem

salatka z serem feta i bekonem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 puszki czerwonej fasoli

  • 15 dag fety

  • Pęczek dymki

  • 3 galazki natki

  • 3 lyzki octu z jablek

  • pol szklanki soku z jablek

  • sól

  • pieprz

  • bekon

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasole odcedzic umyc osaczyc bekon pokroic na paski wrzucic na patelnie obsmazyc wyjac osaczyc z tluszczu dymki oczyscic umyc pokroic wrzucic na te sama patelnie zeszklic wyjac natke umyc poobrywac listki ser pokroic w kostke do tluszczu na patelni wlac ocet i sok zagotowac przyprawic sola i pieprzem fasole bekon cebule i ser przelozyc do salaterki zalac sosem i wymieszac ozdobic natka

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat