Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka z serem feta i bekonem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 puszki czerwonej fasoli
15 dag fety
Pęczek dymki
3 galazki natki
3 lyzki octu z jablek
pol szklanki soku z jablek
sól
pieprz
bekon 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: salatka z serem feta i bekonem

fasole odcedzic umyc osaczyc bekon pokroic na paski wrzucic na patelnie obsmazyc wyjac osaczyc z tluszczu dymki oczyscic umyc pokroic wrzucic na te sama patelnie zeszklic wyjac natke umyc poobrywac listki ser pokroic w kostke do tluszczu na patelni wlac ocet i sok zagotowac przyprawic sola i pieprzem fasole bekon cebule i ser przelozyc do salaterki zalac sosem i wymieszac ozdobic natka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak