Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser feta 100 g
olej do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z fetą

Odcedzonego tuńczyka rozdrobnić wraz z fetą, jeśli pasta jest za sucha, dolać odrobinę oleju. Fetę najlepiej dodawać częściami \"na oko\" aż do momentu, kiedy uznamy, że pasta ma odpowiedni smak, tzn. jest już wystarczająco pikantna dzięki słonemu smakowi fety i nie musimy już doprawiać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 19.05.2011 22:51
Fajna-zrobię jutro :)
Iwona45 17.05.2011 11:02
pycha;]
Krystyna32 17.05.2011 08:58
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak