Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z pieczarkami i cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 0,5 kg
pieczarki
cebula biała 1
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z pieczarkami i cebulką

Na masełku podsmażyć cebulkę i pieczarki posypać troszkę bułką tartą . Fasolkę wstawić z dodatkiem soli i ugotować do miękkości . Odcedzić , wyjąc na talerzyk polać pieczarkami wraz z cebulka , tylko już bez grama tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 23.01.2014 08:16
pyszne danie
magical66 04.09.2011 14:53
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak